Moeder Meera

Tijdelijk geen activiteiten (update maart 2019)

Met ingang van 1 februari 2016 biedt Dorien van Beusekom elke eerste maandag van de maand een Moeder Meera meditatie aan. Toegang gratis. Het betreft Stille meditatie (japa) conform de richtlijnen van Moeder Meera. De tijdsindeling voor de Stille Moeder Meera Meditatie ziet er als volgt uit: Binnenkomen vanaf 16.00 uur. Aanvang Stille Meditatie 16.15 uur. Einde Stille Meditatie 16.50 uur, vertrek in Stilte. Kom alsjeblieft op tijd. Aanmelding graag van te voren via email.

mm

Over deze Stille Meditatiegroepen staat op de officiële website van Moeder Meera het volgende:

"Moeder Meera heeft de oprichting van stille meditatiegroepen in Haar naam, geïnspireerd. Deze groepen bieden een 'heilige ruimte' aan waarin mensen samen nog dieper kunnen mediteren, geïnspireerd en geleid door moeders Licht en Energie. Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze groepen. De meditatie-groepen zijn onhafhankelijk en worden meer door een overkoepelende universele energie geleid dan door strakke regels en voorschriften.

De groep streeft naar een stille meditatie van ongeveer een half uur of langer. Meditatie kan worden gevolgd of voorafgegaan door Bhajans, spirituele liederen, het voorlezen van spirituele teksten, gebeden enzovoorts. De bijeenkomst moet de wensen van de groep weerspiegelen. Meditatie vindt in stilte plaats, zonder enige aanwijzing voor een mantra of iets dergelijks en elke vorm van stilte kan worden beoefend. Wanneer mensen behoefte aan ondersteuning hebben m.b.t. de meditatie kunnen meer ervaren deelnemers assisteren. Er zijn in Moeder’s boeken suggesties gegeven m.b.t. meditatie en japa."

Meer informatie?

Wil je vrijblijvend meer informatie? Bel 06 15621101 of mail naar info@dorienvanbeusekom.nl

Symbool