Mindfulness

Mindfulness, meestal vertaald als aandachtigheid of bewust-zijn, komt voort uit het 8-voudige Pad naar Vrijheid zoals de Boeddha dat voorstelt. De term mindfulness is vooral bekend geworden door Jon Kabat-Zinn die de boeddhistische methode uit zijn context haalde en met doorslaand succes is gaan toepassen bij mensen met chronische pijnklachten en stress.

Basistraining Mindfulness

De Basistraining Mindfulness geeft je in 8 weken kennis en ervaring met de meest werkzame basistechnieken en helpt je een dagelijkse discipline te vestigen.

Vervolgtraining Mindfulness

De Vervolgtraining Mindfulness geeft meer verfijnde technieken om mee te oefenen, de Boeddhistische achtergronden komen meer aan bod, alsmede het gebruik en de waarde van dat alles in je dagelijks leven. Obstakels die je ervaart in je dagelijkse oefening/je leven zijn welkom om te bespreken.

Individuele coaching

Individulele Mindfulness-based coaching is ook mogelijk. De invulling kan bijvoorbeeld bestaan uit een individuele training mindfulness maar ook coaching in gevorderde toepassingen in dagelijks leven en problemen die je daar ervaart.

Essentie is dat, voor wat je ook inbrengt, de boeddhistische-/mindfulness technieken worden gehanteerd als benaderingswijze.

Belangstelling?

Je bent van harte welkom om je belangstelling voor een van deze activiteiten kenbaar te maken. Activiteiten vinden plaats in de regio Vaals bij voldoende belangstelling. Meld je aan als belangstellende door je emailadres door te geven. Dan wordt je op de hoogte gehouden van de start van basis- en vervolgtrainingen.

Meer informatie?

Wil je vrijblijvend meer informatie? Bel of mail dan 06 - 15621101 of mail naar info@dorienvanbeusekom.nl

Symbool