Dorien van Beusekom

Dorien van Beusekom (1973) werkt sinds 2009 in haar eigen contractvrije1 generalistische basis GGZ-,en vanaf september 2016 ook Specialistische GGZ-praktijk. Daarvoor werkte zij als GZ-psycholoog/psychotherapeut Portret Dorien van Beusekomin de langdurige en complexe psychiatrie. Dorien deed daar in meer dan 15 jaar ervaring op in de (EMDR) behandeling2 van zeer complexe problematiek (dissociatieve klachten, borderline- en andere persoonlijkheidsstoornissen).

Met deze ervaring kan Dorien snel en accuraat inschattingen maken en waar nodig creatief zijn in haar behandelingen. Zij is EMDR-supervisor en geeft erkende supervisie voor de vereniging EMDR Nederland. Dorien van Beusekom is tevens lid van de Vereniging voor Persoonsgerichte experiëntiele Psychotherapie (VPEP, voorheen de Vereniging voor Cliëntgerichte Psychotherapie. Voor zowel de vereniging EMDR Nederland als voor de VPEP is Dorien verplicht zich jaarlijks bij te scholen en zo kennis en vaardigheden up to date te houden. Zo heeft Dorien op 29 november 2018 de driejarige opleiding tot EFT-therapeut aan de Apanta Academy met succes afgesloten en is zij lid van de International Society for Emotion Focused Therapy.

Yoga en meditatie

Yoga en meditatie zijn sinds de studietijd van Dorien onderdeel van haar leven en nu reeds meer dan 11 jaar een levenswijze. Dorien is een integere persoonlijkheid die met volle aandacht leeft en werkt. Kenmerkend voor haar is een zachte, warme empathie in combinatie met doelgerichte doortastendheid.

1 Zie www.contractvrijepsycholoog.nl
2 Zie www.emdr.nl

Symbool