(Hatha) Yoga

Yoga is meditatie in beweging. Doel is zelfkennis: door ervaring leren en zien wie/wat je werkelijk bent. De lichaamshoudingen die hatha-yoga kenmerken zijn een belangrijk middel om lichamelijke en mentaal/emotionele patronen of conditioneringen op te heffen en je innerlijke blik helder te maken. Dit effect is in eerste instantie merkbaar aan een gevoel van diepe ontspanning, verbeterde nachtrust en meer zelfvertrouwen. Allemaal goede redenen om met yoga te beginnen!

Dorien van Beusekom is sinds 2008 gediplomeerd yogadocente. Zij is opgeleid aan het Yoga Centrum Utrecht. Haar lessen ontstaan in het moment. Mede door de verschillende yogastromingen waarmee Dorien ervaring heeft (o.a. Kashmiryoga, Kum Nye, Power/flowyoga, Yin Yoga) kan de dynamiek in de les varieren van krachtig/dynamisch tot verstild en meditatief. Alle oefeningen gaan vloeiend in elkaar over: de les is één stromend geheel.

Hathayogalessen worden gegeven op basis van Dana Paramita en hebben geen winstoogmerk. Dana Paramita betekent de deugd van geven (sk. dana). Geven is het begin van het spirituele pad.

Dana Yoga vindt plaats aan de Gemmenicherweg 61 op de volgende data: 01, 08, 15 en 22 september
06, 20 en 27 oktober
03, 10, 17 en 24 november
01, 08 en 15 december 2016.
De tijd is steeds van 09.00-10.15 uur.

Yoga-lerarenstudiegroep Patanjali Yogasutras.

Met ingang van 8 februari 2016 16.00-17.00 uur is er de Yoga-lerarenstudiegroep Patanjali Yogasutras. Bespreking van de yogasutras van Patanjali elke tweede maandag van de maand. Meer informatie of aanmelding graag per email. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Zwangerschapsyoga.

Yoga om je zwangerschap ontspannen en bewust te ervaren. Yoga als voorbereiding om je bevalling zo natuurlijk en soepel mogelijk te laten verlopen. Laat weten wanneer je geïnteresseerd bent en bel gerust, ook als je vragen hebt. Momenteel is er geen lopende cursus.

Meer informatie?

Wil je vrijblijvend meer informatie? Bel 06 - 15621101 of mail naar info@dorienvanbeusekom.nl

Symbool